Hva vi tilbyr

Dersom du kom inn fra forsiden vår, har du kanskje allerede fått med deg at vi tilbyr fleksible pakkeløsninger for deg som ønsker å bygge din organiske synlighet. Pakkene kommer i small, medium, large eller skreddersydd, og gjør det enkelt for deg å skalere opp eller ned samarbeidsavtalen vi har. Pakkene har ingen bindingstid, og løsningene gir deg forutsigbarhet og fleksibilitet. 

I pakkene kan du velge mellom følgende produkter: 

VIDEO

Enkel videoproduksjon tilpasset SoMe. Kan stykkes opp i flere små videoer og versjoneres til stående og liggende format. Større produksjoner med mer avanserte kameraer og utstyr er også mulig. Ta kontakt for pris ved behov for større produksjoner.

FOTO

Enkel foto tilpasset SoMe og nettsider. Både stående og liggende format. Større fotoshoots med mer avansert kamera og utstyr er også mulig. Ta kontakt for pris for pris ved mer avanserte behov.

ARTIKKEL

Artikkel med research og eventuelt 1 intervju (ca. 1 arbeidsdag) Inkluderer 1 x runde korrektur (i en oppstartsfase tillater vi flere runder, da det av erfaring tar tid å bli kjent). Kan brukes i kombinasjon med SEO.

SOME-HÅNDTERING

1-2 timer håndtering (Community management, publisering, justere og skrive postetekster). Vi kan skreddersy egne SOME-avtaler som inkluderer SOME-produksjon på forespørsel.

SEO

1-2 timer SEO-research, analyser og justeringer. Vi legger deg inn i vårt SEO-verktøy og følger med på rangeringer. Kan kombineres med artikkel for å booste produksjon av SEO-relatert innhold.

WORKSHOPS

Ved oppstart av ny pakkeløsning, vil vi i de fleste tilfeller legge til en workshop slik at vi kan bli bedre kjent, samt diskutere idéer. Dette er viktig for både oss og for deg slik at vi kan avklare forventninger og behov.

TIMESBASERTE TJENESTER

Noen ganger har du kanskje behov for et produkt kun én gang, og dette er også helt greit. Vi er fleksible og tilbyr ad/hoc-løsninger der det er behov. 

SKREDDERSYDD

Har du behov for noe helt annet, kan vi selvfølgelig skreddersy tjenestene våre etter dine behov. Dette er om du f.eks. har behov for avansert produksjon, annonsering, omfattende rådgivning, etc.

Montage på jobb

La oss ta en kaffe!

Nysgjerrig?