Om oss

Vår historie, kort fortalt

MONTAGE så dagens lys i mars 2023. Selskapet ble til da vi hadde et ønske om en mer hybrid og fleksibel hverdag. Vi brenner for innholdsproduksjon og ønsket samtidig å rendyrke den lidenskapen på vår måte og i en mindre organisasjon.

Hva vi leverer

MONTAGE leverer alt innenfor innholdsproduksjon: tekst, foto, video, nettsider, SoMe-innlegg. I kombinasjon med dette er vi eksperter på sosiale medier og søkemotoroptimalisering (SEO). Vi kan være webredaktører, lage innhold, drifte og publisere i dine sosiale medier. Vi hjelper deg også med bedre organisk synlighet i søkemotorer som Google og Bing. MONTAGE samarbeider med et fast utvidet team av flinke folk for å dekke inn flere kompetanseområder. Kanskje du trenger innholdsproduksjon i kombinasjon med andre fagfelt, som f.eks. betalt annonsering (SEM).

Hvordan vi jobber

Vi er et lite byrå bestående av innholdsprodusenter og rådgivere, som setter sammen team og kompetanser basert på dine behov og ønsker. Med oss på laget tar vi for oss byggekloss for byggekloss og bruker kompetansen vår som grunnmur i alt vi gjør.

Et samarbeid med oss er lekende lett fordi vi motiveres av å jobbe med morsomme folk!

Hva er noen av fordelene med MONTAGE

  • Du får én leverandør av innholdsproduksjon å forholde deg til som kan levere det meste, og på tvers av ulike medier, formater og kompetanser og behov.
  • Vi kan levere pakkeløsninger som er utrolig fleksible og meget konkurransedyktige på både pris og kvalitet.
  • Vi henter inn ekstern ekspertise ved behov, og du forholder deg kun til én faktura fra oss.
  • Vi har faste samarbeidspartnere innenfor ulike fagfelt i et utvidet team.

 

Tina Kasin

Innholdsrådgiver – og produsent

Tina er utdannet journalist ved Long Island University i New York. Hun har jobbet som frilansjournalist, tekstforfatter, prosjektleder, markedsfører, og mye mer.

I MONTAGE er hun innholdsrådgiver og utvikler kanalstrategier for bedrifter som ønsker fokus på organisk synlighet. I tillegg er hun innholdsprodusent og produserer artikler og SoMe-innhold.

På fritiden henger hun med hunden sin og med folk hun er glad i. Ellers er hun en friluftsentusiast, styrketreningsentusiast, reiser mye og har mye kreativ energi.

Fun fact: Er også utdannet personlig trener.

Tina kasin - portrettfoto - grafisk bakgrunn
Kim kasin - portrettfoto - grafisk bakgrunn

Kim Kasin

Innholdsrådgiver – og produsent

Kim har fagbrev som Mediegrafiker med spesialisering i videoproduksjon. Han har også studert enkeltemner innenfor motion graphics og markedsføring. Kim har jobbet som klipper, videoprodusent, prosjektleder, produksjonskoordinator, grafisk designer og typograf.

I MONTAGE er han innholdsrådgiver og innholdsprodusent for bedrifter som ønsker fokus på organisk synlighet. Kim fokuserer på produksjon av artikler, video, foto og design av nettsider.

På fritiden er han glad i være med folk, reise og oppdage verden, samt å jobbe med nye kreative og sosiale prosjekter.

Fun fact: Er også utdannet som trafikklærer.

Utvidet team

Cathrine Merkesdal

Cathrine Merkesdal

Innholdsprodusent

Cathrine bidrar på tekst og i webredaksjon. Hun har lang erfaring som webredaktør, kommunikasjons- og innholdsrådgiver. Hun har en master fra Copenhagen Business School innenfor kommunikasjon og ledelse. I tillegg til å hjelpe Montage driver Cathrine også sitt eget innholdsbyrå som hun har kalt Hukt.

Chris Ihle

Tonje Hellevig

Some & ads-ekspert

Tonje bidrar med facebookannonsering og sparring om sosiale medier. Hun er utdannet journalist og har en mastergrad innen samfunnskommunikasjon. Hun jobbet noen år som kommunikasjonsrådgiver etter studiene, før hun startet for seg selv i 2021 med SoMeTo.

Anette Thorsen

Anette Thorsen

SEM-ekspert

Anette er vår eksterne SEM-ekspert. Hun fikser det meste innenfor søk og display-annonser på Google, samt annonsering på Meta (Facebook, Instagram) og Linkedin. Hun har BA of Design fra Australia og er en racer innenfor digital markedsføring. Anette har også sin egen bedrift: Truper Thorsen.

Chris Ihle

Chris Ihle

fotograf/videograf

Chris er vår faste fotograf/videograf på de fleste prosjekter som involverer foto eller video. Chris er utdannet innenfor videoproduksjon og har lang erfaring, spesielt med video for sosiale medier. Han driver også eget selskap, Video Village.

Kontakt oss

Vi gleder oss til å høre fra deg. Er det noe du lurer på, eller ønsker du bare et tilbud fra oss, kan du fylle ut skjemaet under. Du hører fra oss så snart som mulig.