Om oss

MONTAGE så dagens lys i mars 2023. Selskapet ble til da vi hadde et ønske om en mer hybrid og fleksibel hverdag.

Vi er et lite innholdsbyrå som setter sammen team og kompetanser basert på dine behov og ønsker. Med oss på laget tar vi for oss byggekloss for byggekloss og bruker kompetansen vår som grunnmur i alt vi gjør.

Et samarbeid med oss er lekende lett fordi vi motiveres av å jobbe med morsomme folk!

Tina Kasin

Innholdsrådgiver – og produsent

Tina er utdannet journalist ved Long Island University i New York. Hun har jobbet som frilansjournalist, tekstforfatter, prosjektleder, markedsfører, og mye mer.

I MONTAGE er hun innholdsrådgiver og utvikler kanalstrategier for bedrifter som ønsker fokus på organisk synlighet. I tillegg er hun innholdsprodusent og produserer artikler og SoMe-innhold.

På fritiden henger hun med hunden sin og med folk hun er glad i. Ellers er hun en friluftsentusiast, styrketreningsentusiast, reiser mye og har mye kreativ energi.

Fun fact: Er også utdannet personlig trener.

Tina kasin - portrettfoto - grafisk bakgrunn
Kim kasin - portrettfoto - grafisk bakgrunn

Kim Kasin

Innholdsrådgiver – og produsent

Kim har fagbrev som Mediegrafiker med spesialisering i videoproduksjon. Han har også studert enkeltemner innenfor motion graphics og markedsføring. Kim har jobbet som klipper, videoprodusent, prosjektleder, produksjonskoordinator, grafisk designer og typograf.

I MONTAGE er han innholdsrådgiver og innholdsprodusent for bedrifter som ønsker fokus på organisk synlighet. Kim fokuserer på produksjon av artikler, video, foto og design av nettsider.

På fritiden er han glad i være med folk, reise og oppdage verden, samt å jobbe med nye kreative og sosiale prosjekter.

Fun fact: Er også utdannet som trafikklærer.

Utvidet team

Cathrine Merkesdal

Cathrine Merkesdal

Content producer

Cathrine bidrar på tekst og i webredaksjon. Hun har lang erfaring som webredaktør, kommunikasjons- og innholdsrådgiver. Hun har en master fra Copenhagen Business School innenfor kommunikasjon og ledelse. I tillegg til å hjelpe Montage driver Cathrine også sitt eget innholdsbyrå som hun har kalt Hukt.

Anette Thorsen

Anette Thorsen

Performance specialist

Anette er vår eksterne SEM-ekspert. Hun fikser det meste innenfor søk og display-annonser på Google, samt annonsering på Meta (Facebook, Instagram) og Linkedin. Hun har BA of Design fra Australia og er en racer innenfor digital markedsføring. Anette har også sin egen bedrift: Truper Thorsen.

Chris Ihle

Chris Ihle

director of photography

Chris bidrar med sin ekspertise innenfor videoproduksjon. Han er vår faste videograf på alle prosjekter som involverer video. Chris er utdannet innenfor videoproduksjon og har lang erfaring, spesielt med video tilrettelagt for sosiale medier. Chris har også sitt eget selskap: Video Village.

Kontakt oss

Vi gleder oss til å høre fra deg. Er det noe du lurer på, eller ønsker du bare et tilbud fra oss, kan du fylle ut skjemaet under. Du hører fra oss så snart som mulig.